Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
Benvinguts!
Cal imprimir  o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra o en qualsevol altre moment accedint a la vostra Zona Personal.
Si t'apliques  algun descompte caldrà acreditar-lo en l'accés a la sala.
Consulta les edats recomanades i d'accés a la sala de cadascun dels espectacles.
No hi ha entrades a la venda en aquests moments.

Seleccioneu la data de la funció

La llavor del Foc

Babou Cham – Carlota Subirós

Sala La Planeta


El Viatger, interpretat per l’actor català i gambià Babou Cham, porta sempre una maleta. Dintre de la maleta porta un misteri protegit per la terra. Millor dit, la llavor de l’existència explicada com un conte. Una maleta plena de mites d’arreu del món sobre l’origen de la vida. Històries molt antigues de cultures tan allunyades entre si com les de Grècia, la Xina, l’Índia, l’Àfrica Central o la tradició jueva. El conta-contes és un missatger molt especial que uneix tots aquests relats en un únic relat intercultural. Un diàleg fet de paraules, música i molta imaginació. El Viatger, convida als nens i nenes a seure a terra i fer una mitja rotllana al seu voltant i escoltar. Aquest projecte conté en si mateix l’experiència personal de la migració, del viatge, de la comunió de tradicions.

BITO PRODUCCIONS S.L.
PATI DEL TEATRE 17190 SALT
Telèfon: 972402004
Correu electrònic: taquilla@bito.pro

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat perKoobin