Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.
Siempre podrá revocar su consentimiento y obtener más información aquí.

Ocultar
  
Conecta
Cat     Esp     Eng
Bienvenidos!
Es
necesario imprimir o descargar las entradas al finalizar la compra o en cualquier otro momento accediendo a la Zona Personal.
Si te aplicas algún descuento, deberás acreditarlo en la entrada del recinto.
Consulta las edades recomendadas y de acceso al recinto de cada uno de los espectáculos.

No hay entradas a la venta en estos momentos.

Seleccionad la fecha de la función

Loo

Sergi Ots – Ponten Pie

EL CANALATENCIÓ!: Aquest esdeveniment ha canviat l'aforament a NO NUMERAT per motius tècnics, tot i que se seguirà mostrant el plànol en la venda de les entrades.

Loo és poesia per a nens. Loo també és el nom d’un vent, fort, calent, que asseca les plantes. Loo també és el nom de la protagonista d’aquest vaixell amb les veles esperant un vent més viu i juganer. Ben a prop, els nens veuran com neix una bonica història sense paraules amb el desert i la sorra com a element central d’un espectacle que convida els més petits a formar part de l’escenari i del conte. Un muntatge, el tercer de la companyia Ponten Pie dirigida per Sergi Ots, que insisteix en la visió d’un teatre familiar no convencional i molt sensorial. Un espai màgic, amb especial atenció a la idea de proximitat, per estimular els sentits i la imaginació dels més menuts amb la seva potent concepció visual i estètica.

BITO PRODUCCIONS S.L.
PATI DEL TEATRE 17190 SALT
Teléfono: 972402004
E-mail: taquilla@bito.pro

¡Síguenos!

Aviso legal
Política de cookies
Desarrollado porKoobin