Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.
Siempre podrá revocar su consentimiento y obtener más información aquí.

Ocultar
  
Conecta
Cat     Esp     Eng     Fra
Bienvenidos!
Es
necesario imprimir o descargar las entradas al finalizar la compra o en cualquier otro momento accediendo a la Zona Personal.
Si os aplicáis algún descuento, éste deberá acreditarse en la entrada del recinto.

Seleccionad la fecha de la función

Pell de llarinté, cua de tiré

Moisès Maicas

TEATRE DE SALTA Diakha Madina, quan es fa de nit, grans i petits es reuneixen al voltant d’una foguera. Entre danses, cançons i rialles, escolten les boniques històries que els explica en Koumera. Ell coneix tots els contes mandingues; els ha après durant milers de nits a la sabana. Pell de llarinté, cua de tiré narra la història de la Kumbà i en Mamadou, que viuen en un petit poblat de la selva, al Senegal, i estan a punt de ser pares. El conte és una al·legoria de les festes del naixement i dels noms (bateig) dels mandinga. Tots els ingredients que el componen (festa, ball, alegria, naixement, cacera) es reflecteixen en aquest espectacle. Una obra divertida i enginyosa, de la qual ja vam poder gaudir en la passada edició del festival. Una celebració entorn de conceptes universals, que uneixen cultures, en què la confluència de llenguatges i tradicions serveix per celebrar la vida i el misteri de l’aventura. Un merescut homenatge al seu director, Moisès Maicas, que ens va deixar el passat mes de juny.

Domingo, 5 de noviembre de 2017
Ocultar
Sesión 12:00 h
Comprar entradas
BITO PRODUCCIONS S.L.
PATI DEL TEATRE 17190 SALT
Teléfono: 972402004
E-mail: taquilla@bitoproduccions.com

¡Síguenos!

Aviso legal
Política de cookies
Desarrollado porKoobin