Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.
Siempre podrá revocar su consentimiento y obtener más información aquí.

Ocultar
Bienvenidos!
Es
necesario imprimir o descargar las entradas al finalizar la compra o en cualquier otro momento accediendo a la Zona Personal.
Si te aplicas algún descuento, deberás acreditarlo en la entrada del recinto.
Consulta las edades recomendadas y de acceso al recinto de cada uno de los espectáculos.

No hay entradas a la venta en estos momentos.

Seleccionad la fecha de la función

Pell de llarinté, cua de tiré

Moisès Maicas

Teatre de SaltA Diakha Madina, quan es fa de nit, grans i petits es reuneixen al voltant d’una foguera. Entre danses, cançons i rialles, escolten les boniques històries que els explica en Koumera. Ell coneix tots els contes mandingues; els ha après durant milers de nits a la sabana. Pell de llarinté, cua de tiré narra la història de la Kumbà i en Mamadou, que viuen en un petit poblat de la selva, al Senegal, i estan a punt de ser pares. El conte és una al·legoria de les festes del naixement i dels noms (bateig) dels mandinga. Tots els ingredients que el componen (festa, ball, alegria, naixement, cacera) es reflecteixen en aquest espectacle. Una obra divertida i enginyosa, de la qual ja vam poder gaudir en la passada edició del festival. Una celebració entorn de conceptes universals, que uneixen cultures, en què la confluència de llenguatges i tradicions serveix per celebrar la vida i el misteri de l’aventura. Un merescut homenatge al seu director, Moisès Maicas, que ens va deixar el passat mes de juny.

BITO PRODUCCIONS S.L.
PATI DEL TEATRE 17190 SALT
Teléfono: 972402004
E-mail: taquilla@bito.pro

¡Síguenos!

Aviso legal
Política de cookies
Desarrollado porKoobin