Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
Benvinguts!
Cal imprimir  o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra o en qualsevol altre moment accedint a la vostra Zona Personal.
Si t'apliques  algun descompte caldrà acreditar-lo en l'accés a la sala.
Consulta les edats recomanades i d'accés a la sala de cadascun dels espectacles.
No hi ha entrades a la venda en aquests moments.

Seleccioneu la data de la funció

Impulso

Rocío Molina

Monestir de Sant Pere de Galligants


Impulso és improvisació i essència, experimentació i talent. Impulso també és un work in progress, una investigació prèvia a la producció del nou espectacle d’aquesta coreògrafa iconoclasta. Sigui en un museu, a la vora del riu, en un parc o, en aquest cas, a l’esglèsia d’un monestir romànic, la inquieta ‘bailaora’ Rocío Molina prova nous camins, nous moviments i, alhora, renovar la relació amb el públic. Molina, Premi Nacional de Dansa 2010 i artista associada al Théâtre de Chaillot de París, ha desenvolupat un llenguatge propi del flamenc que respecta la tradició i abraça les avantguardes. Un llenguatge que sedueix als més puristes i descobreix la màgia del flamenc als menys avesats en aquest art.

BITO PRODUCCIONS S.L.
PATI DEL TEATRE 17190 SALT
Telèfon: 972402004
Correu electrònic: taquilla@bito.pro

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat perKoobin