This website uses cookies to obtain statistical data about its users browsing habits. If you continue browsing we consider you accept their use.
You will always be able to revoke your consent and get more information here.

Hide
Welcome!
You should print or download your tickets in your mobile once you finish the purchase or in any other moment in your Personal Area.
Please check the recommened ages and the venue access conditions of each show.

 
There are no tickets currently on sale.

Please select the date of the session

Postfunció · Una galaxia de luciérnagas · Aina Tur / Anna Alarcón

Després de la funció, queda't a parlar amb la companyia sobre què t'ha semblat l'espectacle

Teatre de SaltEl juliol del 1998, quan tenia 21 anys, la directora i autora Aina Tur era a Llatinoamèrica participant en un projecte de cooperació internacional amb altres ciutadans espanyols quan van patir un assalt a mà armada. Aquella experiència va transformar la vida de l’autora, tant per la duresa de la situació que va viure, com per les seves conseqüències. El que va succeir va marcar la vida de l’autora i, possiblement, les de la resta de cooperants que l’acompanyaven en aquella circumstància. Ara, l'actriu Anna Alarcón posa veu als fets en aquest mònoleg que s'estrena a Temporada Alta. Després de la funció, queda't a comentar el muntatge amb l'equip artístic d'Una galaxia de luciérnagas. Activitat dinamitzada per Nova Veu, associació de crítics joves vinculada a Recomana.

BITO PRODUCCIONS S.L.(TA)
PATI DEL TEATRE 17190 SALT
Telephone: 972402004
Email: taquilla@bito.pro

Follow us!

Disclaimer
Cookies policy
Powered byKoobin