This website uses cookies to obtain statistical data about its users browsing habits. If you continue browsing we consider you accept their use.
You will always be able to revoke your consent and get more information here.

Hide
Welcome!
You should print or download your tickets in your mobile once you finish the purchase or in any other moment in your Personal Area.
Please check the recommened ages and the venue access conditions of each show.

 

Please select the date of the session

Postfunció Sucia · Bárbara Mestanza

Comenta que t'ha semblat la funció i coneix la companyia

Sala La Planeta

Saturday, December 5th, 2020Després de la funció, queda't a comentar amb la companyia què t'ha semblat l'espectacle. Sucia és un projecte de Bárbara Mestanza, creadora emergent i amb un discurs polític molt potent, que proposa un joc de rols per denunciar l'abús sexual. Sucia parla de l’abús posant llum no tan sols a la mateixa experiència viscuda per la víctima sinó a com acompanyem aquest tipus d’experiències. Un abús real explicat on l’agressor és interpretat per la víctima i la víctima interpretada per l’agressor. Un joc de canvi de rols que activarà la sensació col·lectiva d’empatia. Un joc del qual també participarà el públic, que presenciarà aquesta experiència físicament i a distància, per streaming. Una activitat organtizada per Artèria i dinamitzada per Nova Veu

Saturday, December 5th, 2020
Hide
Session 22:00
Buy tickets
BITO PRODUCCIONS S.L.(TA)
PATI DEL TEATRE 17190 SALT
Telephone: 972402004
Email: taquilla@bito.pro

Follow us!

Disclaimer
Cookies policy
Powered byKoobin