This website uses cookies to obtain statistical data about its users browsing habits. If you continue browsing we consider you accept their use.
You will always be able to revoke your consent and get more information here.

Hide
Welcome!
You should print or download your tickets in your mobile once you finish the purchase or in any other moment in your Personal Area.
Please check the recommened ages and the venue access conditions of each show.

 
There are no tickets currently on sale.

Please select the date of the session

Lliurament del XIV Premi Quim Masó

Vine a l’acte de lliurament d’aquest guardó a projectes de producció teatral

Sala La Planeta - ACTIVITATS PARAL·LELES


Un any més, l'acte de lliurament del Premi Quim Masó serà presentat per l'escriptor Josep Maria Fonalleras. Una cerimònia oberta al públic per anunciar el projecte guanyador de l’edició d’enguany d’aquest premi de producció teatral. El premi, que convoquen i organitzen la Fundació La Ciutat Invisible i la Comissió Organitzadora del Premi Quim Masó, té prevista una dotació econòmica de 40.000 €, l’estrena del projecte guanyador a Temporada Alta 2021 i l’exhibició de l’obra dins la programació del Teatre Nacional de Catalunya durant la temporada 2021-2022. La comissió organitzadora està integrada per Pau Masó, Josep Domènech de Bitò, Guillem Terribas de la Llibreria 22, Joan Ribas del Grup Proscenium i un representant de la Diputació de Girona. De periodicitat anual, es tracta d’un premi d’impuls a la producció i exhibició de muntatges teatrals en català que combinin professionalitat, qualitat i creativitat. Va néixer l’any 2006 com un guardó en memòria de l’actor, director i productor de teatre Quim Masó, un dels fundadors de la companyia El Talleret de Salt, el Grup Proscenium, la Llibreria 22 i Bitò. El projecte guanyador d’aquesta edició es donarà a conèixer en un acte públic durant la tardor del 2020.

BITO PRODUCCIONS S.L.(TA)
PATI DEL TEATRE 17190 SALT
Telephone: 972402004
Email: taquilla@bito.pro

Follow us!

Disclaimer
Cookies policy
Powered by